El nostre esdeveniment és gratuït per a tot el públic, però com cada esdeveniment, té un gran cost. Agraïm els nostres patrocinadors per la seva generosa contribució.

Cooperativa de Serveis Cercles

La Cooperativa de serveis Cercles dona suport a professionals que ajudin a construir una millor escola, més forta i cohesionada. La nostra intenció és ajudar a comunicar millor els seus serveis professionals, compartint experiències i aconseguint suport entre ells. També ajudem a projectes innovadors de les nostres escoles, compartint-los i enfortint les seves experiències amb el conjunt d'escoles de Catalunya.

Vom Fass

Mira, observa i analitza la nostra àmplia oferta en olis, vinagres, licors i begudes espirituoses, deixa't informar i assessorar, tasta els productes i nosaltres envasarem al moment la quantitat que desitgis en una ampolla. Pots escollir els envasos d'entre la nostra gamma, o portar els teus propis sempre que siguin de vidre. Els tornarem a emplenar cada cop que vulguis! Qualitat i residus zero. Passa quan vulguis, ens trobaràs a Gràcia, C.Cigne, 16. Fins aviat

La Casa del Silenci
 

La Casa del Silenci és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la concentració, la creativitat i el benestar personal a través del poder del silenci.

Gatuari

Gatuari és un cat cafè pensat per al relax de felins i humans. Volem que tots els mínims que acollim trobin al seu humà i tinguin la vida que es mereixen. 
Podràs trobar un lloc orientat al seu benestar, on a més de prendre alguna cosa en la seva companyia, també podràs participar d'activitats per a aprendre més sobre ells.

El projecte se centra en millorar la seva qualitat de vida. Per això oferim serveis com el de catsitter; on un equip de professionals els cuidarà en la teva absència; o el de seguretat, per a crear una llar segura i tranquil·la per a tota la família.

Si t'agraden els gats i vols gaudir de la seva companyia, si estàs pensant a adoptar o simplement vols saber més sobre ells, veuen a visitar-nos.

HP

HP Inc. crea la tecnologia que fa que la vida sigui millor per a tothom, en qualsevol lloc. A través de la nostra gamma de productes i serveis de sistemes personals, impressores i solucions d'impressió 3D, creem experiències que sorprenen. Per a més informació sobre HP pot visitar la web http://www.hp.com.

© 2020 by European Signing Choir.