Patrocinadores

El nostre esdeveniment és gratuït per a tot el públic, però com cada esdeveniment, té un gran cost. Agraïm els nostres patrocinadors per la seva generosa contribució.

logo-cercles.png

Cooperativa de Serveis Cercles

La Cooperativa de serveis Cercles dona suport a professionals que ajudin a construir una millor escola, més forta i cohesionada. La nostra intenció és ajudar a comunicar millor els seus serveis professionals, compartint experiències i aconseguint suport entre ells. També ajudem a projectes innovadors de les nostres escoles, compartint-los i enfortint les seves experiències amb el conjunt d'escoles de Catalunya.

vomFass-Kopie_reference.jpg

Vom Fass

Mira, observa i analitza la nostra àmplia oferta en olis, vinagres, licors i begudes espirituoses, deixa't informar i assessorar, tasta els productes i nosaltres envasarem al moment la quantitat que desitgis en una ampolla. Pots escollir els envasos d'entre la nostra gamma, o portar els teus propis sempre que siguin de vidre. Els tornarem a emplenar cada cop que vulguis! Qualitat i residus zero. Passa quan vulguis, ens trobaràs a Gràcia, C.Cigne, 16. Fins aviat

logo cds.png

La Casa del Silenci
 

La Casa del Silenci és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la concentració, la creativitat i el benestar personal a través del poder del silenci.

logo gatuari.png

Gatuari

Gatuari és un cat cafè pensat per al relax de felins i humans. Volem que tots els mínims que acollim trobin al seu humà i tinguin la vida que es mereixen. 
Podràs trobar un lloc orientat al seu benestar, on a més de prendre alguna cosa en la seva companyia, també podràs participar d'activitats per a aprendre més sobre ells.

El projecte se centra en millorar la seva qualitat de vida. Per això oferim serveis com el de catsitter; on un equip de professionals els cuidarà en la teva absència; o el de seguretat, per a crear una llar segura i tranquil·la per a tota la família.

Si t'agraden els gats i vols gaudir de la seva companyia, si estàs pensant a adoptar o simplement vols saber més sobre ells, veuen a visitar-nos.

HP

HP Inc. crea la tecnologia que fa que la vida sigui millor per a tothom, en qualsevol lloc. A través de la nostra gamma de productes i serveis de sistemes personals, impressores i solucions d'impressió 3D, creem experiències que sorprenen. Per a més informació sobre HP pot visitar la web http://www.hp.com.

HP_Black_RGB_150_MD.png